SPA-OSASTO JA UIMINEN

Kokouksen, juhlan tai merellä vietetyn päivän päätteeksi voitte rentoutua saunoen ja uiden.

Päämökin yhteydessä on isompi sauna merelle aukeavilla ikkunoilla. Sen yhteydessä on ylelliset suihkutilat höyrykaappeineen. 

Toinen sauna pukutiloineen on rantamökissä. Tilavassa hierovassa ja valaistussa Hotspring-ulkoporealtaassa on bluetoothilla toimivat musiikkilaitteet. Allas on 38,5 astetta vuoden ympäri. 

Porealtaasta on matkaa rantaan vain 15 metriä mattoa pitkin, ja laiturin kyljessä on uimatikkaat, joista pääsee kätevästi uimaan suoraan syvään veteen. 

Kohteesta löytyy kaikki saunomiseen tarvittava kylpytakkeja, pyyhkeitä ja uima-asuja myöden.


RUOKAILUTILAT

Ruokailulle on upeat puitteet merelle aukeavassa lasikatteisessa tilassa, joka päivällä kylpee valossa ja iltojen pimetessä saa upean tunnelman valojen ja kynttilöiden heijastuessa lasipinnoista.

Takkatulen loisteessa voi luoda tunnelmaa pianomusiikilla. Kesäisin lukuisat pöytäryhmät houkuttelevat syömään meren rannalla.


ULKOTILAT JA TERASSIT

Laajoilta terasseilta on avoimet maisemat merelle. Terassit on kalustettu usein ruokailuryhmin, lounge-tyyppisin sohvaryhmin, sekä aurinkotuolein, jotka tekevät ulkonaolemisesta nautinnollista.


MAKUUTILAT

Nukkumapaikkoja huvilan kolmessa makuuhuoneessa on yhteensä kuudelle. Huvila on yhdistettävissä muihin alueen huviloihin, mikäli halutaan yöpyä väljemmin ja pitää kahden päivän kokouksia tai retriittejä. Yhdistettynä läheisiin huviloihin yöpymiskapasiteetti on jopa yli 30 henkilöä. Läheinen hotelli on myös erinomainen vaihtoehto lisämakuupaikkojen suhteen.