poreallas-banneri

Airiston Lumous

Airiston rannalla upeassa saaristomaisemissa sijaitseva Airiston Lumous  tarjoaa ylellisen, inspiroivan ja rentouttavan ympäristön yrityksenne kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Moderni ja vaikuttava arkkitehtuuri aivan rannan tuntumassa avoimen meren äärellä yhdistettynä rentouttavaan spatunnelmaan tekevät lähtemättömän vaikutuksen.

Airiston Lumous on täysin varusteltu, ylellinen huvila erityisesti kokouksiin, edustustilaisuuksiin ja illanviettoihin. Palavereissakin ajatukset saavat siivet, kun meri on koko ajan läsnä suurten lasiseinien kautta. Hyvällä säällä kokouksen voi pitää houkuttelevissa sohvaryhmissä ulkona tai rannalla. Ihminen on tutkitusti onnellisimmillaan meren rannalla, ja onnellinen ja levollinen ajatus on luova ja tehokas.

Airiston Lumous tarjoaa myös upeat ja elegantit tilat, kun haluatte juhlistaa suuria hetkiä, virkistyä ja nautiskella perheen tai ystävien kesken. Joka puolella on kauneutta, eleganssia ja huumorilla tehtyjä tiloja, joissa tunnelmat vaihtuvat hauskasti.

Voitte rentoutua palaverin tai ulkona vietetyn päivän jälkeen saunoen, uiden ja porealtaassa istuen. Uusi upea hierova ja valaistu Hotspring - ulkoporeallas on illanviettojen suosikkipaikka, jossa aika kuluu kuin siivillä auringonpaisteessa tai tähtitaivaan alla. Hierovan veden rentouttaessa voi kuunnella meren hiljaisuutta tai lempimusiikkia päivän juttuja jatkaen.

Illallinen nautitaan merelle aukeavassa lasiseinäisessä ja -kattoisessa salissa, joka iltojen pimetessä saa upean tunnelman valojen ja kynttilöiden heijastuessa joka puolelta lasipinnoista.

Iltaa voi jatkaa vielä suurilla terasseilla ja galleriassa tai käydä unelmoimassa laiturin päässä olevassa Dream-sviitissä. Joka tunnelmaan ja joka tuulelle löytyy sille sopiva paikka.

Vita Stugan

Aivan toisenlaiseen tunnelmaan ja toiseen aikakauteen pääsee vieressä sijaitsevassa, valkoiseksi sisustetussa, romanttisessa rantamökissä Vita Stuganissa. Sen rauhallisessa tunnelmassa voi unohtaa kiireet ja saunoa sen hyvät löylyt antavassa mustavalkoisessa saunassa. Vita Stuganin terassi on aivan rantaviivan tuntumassa ja sen sohvaryhmässä on mukava istuskella iltaauringon paisteessa.

Saaristoelämys

Kun tulette Airiston Lumoukseen, voitte jättää meidän ja erinomaisten yhteistyökumppaniemme huoleksi koko päivän kulun, ruokailun, aktiviteetit ja ohjelmat. Huolehdimme siitä, että saatte kaikilta saariston lämminhenkistä ja korkeatasoista palvelua. Voitte keskittyä vain nauttimaan tehokkaasta ja inspiroivasta päivästä sekä yhdessäolosta.

Jos taas haluatte toteuttaa päivän itse juuri sellaisena kuin haluatte, Lumous on käytössänne sellaisenaan. Sen valoisassa keittiössä on mukava kokkailla, grillissä valmistuvat ulkoherkut ja pöydät voi kattaa upeilla astiastoilla. Kaikki elämiseen, olemiseen, saunomiseen ja yöpymiseen tarvittava on käytössänne talon puolesta.

Airiston Lumous on elämys. Toteutetaan yhdessä elämän lumoa ja lumoavaa elämää!